Inzicht met MyBookings Reporter

Maak zelf rapportages in Google Data Studio met uw data uit Mews PMS. Combineer verschillende databronnen in Google Data Studio en visualiseer de performance van uw hotel(s). Op maat gemaakte dashboards en datavisualisaties geschikt voor verschillende afdelingen in uw hotel.

Sneller beslissen met meer informatie

Uw data speelt een cruciale rol bij de beslissingen die u op dagelijkse basis neemt. Door uw data op een slimme manier te ontsluiten, kunt u sneller besluiten nemen en blijft u uw concurrenten een stapje voor. 

Image
Image
Real-time koppeling met Mews PMS

Real-time koppeling met Mews PMS

Haal de meest actuele data uit uw Mews PMS en verwerk dit in uw eigen dashboards in Google Data Studio. Hiermee heeft u real-time inzicht in de performance van uw hotel.
Sneller inzicht

Sneller inzicht

Beslissingen neemt u sneller met real-time inzicht in de prestaties van uw accommodatie. Zorg voor maximale relevantie van uw rapporten door deze voor elke afdeling op maat te maken.
Combineer databronnen

Combineer databronnen

Google Data Studio is de perfecte (gratis) tool om data uit verschillende bronnen te combineren. Wilt u bijvoorbeeld zien hoe uw campagnes invloed hebben op de verdeling van uw OTA/directe boekingen? Geen punt! In het dashboard combineren we naadloos uw campagnedata met de data uit Mews.
Verkrijg écht diepgaand inzicht

Verkrijg écht diepgaand inzicht

Dashboards die zijn toegespitst op úw wensen. Dat is het doel van de MyBookings Reporter: GDS Connector voor Mews. Hiermee ziet u exact de informatie die u belangrijk vindt in een visualisatie die bij u past.
Rapportagetemplates

Rapportagetemplates

Bespaar veel tijd en ga direct aan de slag met voor u uitgewerkte dashboards. Uiteraard kunt u deze ook gebruiken als inspiratie voor uw eigen dashboards.
Deel inzicht met uw team

Deel inzicht met uw team

Deel uw rapportages dagelijks, wekelijks of maandelijks met uw team. Stuur ze interactief in Google Data Studio of als PDF per e-mail. Zo ontvangt iedereen de inzichten op de manier die bij hem/haar past en op het moment dat ze gewenst zijn.

Meer weten?
Laat uw e-mail adres achter en wij nemen contact met u op!